aiman airiel's FotoPage

By: aiman haimal airiel hafiqie

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]
Friday, 17-Apr-2009 05:56 Email | Share | | Bookmark
Putera Ku Yang Kedua Mohamad Airiel Hafiqie 14 Februari 2009

Tido
 
 
View all 5 photos...
Akhirnya lahirlah adik Aiman yang papa beri nama Airiel... 3.83 kg jam 4.59 ptg Hospital Selayang - Ceaserean lagi.... skang dh 2 bulan berat dia 5.5 kg... sama ngan berat Aiman 15 hari tapi Aiman lahir pun dh 4.38 kg..hehhhh..so far Aiman sayang sangat kat adik dia....


Saturday, 25-Oct-2008 16:42 Email | Share | | Bookmark
Aiman at Giant

 
 
Gaya si aiman lagi.......


Wednesday, 15-Oct-2008 17:00 Email | Share | | Bookmark
Papa ada job kat DBP

Aiman kat main entrance
 
 
View all 6 photos...
Tempat : DBP, KL
Job Papa : Kuiz Sastera


Tuesday, 3-Jun-2008 02:57 Email | Share | | Bookmark
Koleksi Gambar....2008

Bkt Jalil
Putrajaya
 
View all 7 photos...
Ari nie tetiba rajin plak nak upload gambo...isskkk x de keje lar 2...enjoy....


Saturday, 19-Apr-2008 02:43 Email | Share | | Bookmark
Lokasi : PArcel E, KPM Putrajaya...

 
 
 
View all 6 photos...
Amboi aiman nie pantang suruh pose...macam2 gaya nak buat...actually kitaorg saje membuang masa cos tunggu papa aiman main chest kat parcel e, kpm lama sangat main....nasib baik menang...so kami buat lar aktiviti sampingan nie....bila aku round floor 2 memang mewah giler...siap ada dewan untuk Puspanita KPM...memang depa nie loaded.....


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net